Impressum

Impressum

Copyright © 2018-20 – Natica NV – Alle rechten voorbehouden

Verantwoordelijke Uitgever: Catherine van Heeswijk

Natica NV
Catherine van Heeswijk
Burgstrasse 37
B-4750 Bütgenbach
België

Tel.: +32 80 600 809
www.villanatica.be
[email protected]
Ondernemingsnummer: BE0473428789 – RJP Eupen

Concept, ontwerp, tekst, fotos en beeldbewerking:
Euregio.net AG, Wirtzfeld

Copywriting en vertaaldienst (nl/fr):
Désirée Radermacher, Talking-Circles, Eupen

Opmerking:
Tekst, afbeeldingen, grafieken, geluiden, animaties en videos alsook de indeling ervan op deze website vallen onder de bescherming van de auteursrechten en andere beschermende wetten. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden gekopieerd worden, noch verdeeld, noch veranderd, noch aan derden overhandigd worden. In deze website worden bovendien afbeeldingen gebruikt, waarvan het copyright aan derden toebehoort.

Deze website werd met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Toch kunnen de verantwoordelijke uitgever en de producenten ervan geen garanties bieden voor de nauwkeurigheid en/of foutloze inhoud ervan. Zij aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade, die direct of indirect door het gebruik van deze website zou ontstaan.

Gebruiksrechten:
Het geestelijk eigendom dat in deze website is opgenomen, is beschermd. Door het online plaatsen van deze website geven de producenten geen toestemming om dit eigendom door derden te laten gebruiken. De producenten kunnen niet verantwoordelijk gemaakt worden voor de inhoud (tekst, afbeeldingen, links) inclusief  gebruiksrechten) die door de klant en zijn redacteurs ingevoerd worden.