Over ons

Geschiedenis van ons vakantiehuis

Familie Van Heeswijk – Horeca met hart en ziel

Sinds onze grootvader Harry van Heeswijk in de jaren veertig van Helmond (Nederland) naar Bütgenbach verhuisde, is onze familie in Bütgenbach en omgeving in de horecasector actief.

Hotel du Lac Bütgenbach Hotel du Lac Bütgenbach Hotel du Lac Bütgenbach Drie generaties Van Heeswijk leidden het “Hôtel du Lac” – bij de lokale bevolking beter bekend als “Bij de Hollander” – totdat we het uiteindelijk in 2015 verkochten om nieuwe projecten op te starten

Mijn zus Nathalie en ikzelf besloten onze Horeca-ervaring in een nieuwe, moderne en persoonlijke vorm te gieten: het idee van het vakantiehuis Villa Natica was geboren. We kregen de kneepjes van het vak al met de paplepel ingegeven. Maar ik breng ook mijn jarenlange professionele ervaring als hotelmanager in mijn dagelijks werk als gastvrouw in.

Gasten moeten zich bij ons op hun gemak voelen en volledig kunnen ontspannen. Ik woon naast het vakantiehuis en ben dan ook altijd dichtbij. Mocht je iets missen, met vragen zitten of een probleempje hebben, kan je me makkelijk bereiken.

We kijken ernaar uit je in ons huis te mogen verwelkomen!

Over ons

Catherine van Heeswijk en haar 2 honden

familie van Heeswijk Hermann en Claudine van Heeswijk grootouders van Heeswijk uitstapje met de bus en de baas van Hotel du Lac